Dag 2 - 24 Maj - Reisverslag uit Ohrid, Macedonië van Evyn Steltman - WaarBenJij.nu Dag 2 - 24 Maj - Reisverslag uit Ohrid, Macedonië van Evyn Steltman - WaarBenJij.nu

Dag 2 - 24 Maj

Door: Evyn

Blijf op de hoogte en volg Evyn

12 Juni 2011 | Macedonië, Ohrid

Na super heerlijk geslapen te hebben heb ik mijn tas ingepakt en met de bus naar de University of Tourism in Ohrid. Het 1 en ander uitgelegd gekregen erover en een rondleiding zijn we met de bus naar de top van Ohrid gereden waar we langs verschillende bezienswaardigheden zijn gelopen. Het was niet heel heet maar dat kregen we vanzelf wel met al die steile wegen omhoog. Fantastische foto’s kunnen maken vanaf een enorme hoogte. Nog twee panorama filmpjes kunnen maken van de omgeving die geweldig is. Boven op de berg een koffiepauze gehad waar ik twee ansichtkaarten en een magneet heb gekocht van Ohrid. Morgen trekken we namelijk verder naar het noorden meer in Macedonia. Terug zijn we helemaal naar beneden gelopen naar de City Centre of Ohrid. Daar hebben Evy en ik de winkeltjes een beetje bezocht. Voor de lunch zijn we samen met Fen, Nina, Tessa en Evy bij de pizzeria wezen eten en ik een super lekkere salade met komkommer, tomaten, uit en een soort feta kaas. Nog even in de zon gelegen op de boulevard en daarna terug naar het hotel met de bus. In het hotel de mooie foto’s nog even terug gekeken. in de avond hebben we ons klaar gemaakt voor het feest in a party club in Ohrid. Op de party komen ook studenten van de Uni langs om te zien hoe wij Nederlanders feesten. Het is bijna tijd om te gaan dus laat nog weten hoe het feest was.