My story!
Door: Evyn
Blijf op de hoogte en volg Evyn
29 Oktober 2009 | Verenigde Staten, Arlington
Waar was ik gebleven? Oja. Mijn week bij Linda in huis. Dat weekend zijn we naar Sioux Falls geweest en heb ik even goed inkopen gedaan. Een warme jas gekocht, shirtjes, truien, vesten. Vandaag was het ook Emilie haar verjaardag en gingen we met de hele familie eten bij een wok restaurant en het was zo goed. Jammie Jammie Jammie.
Deze week heb ik ook een nieuw gezin gevonden. Mijn lerares had gehoord dat ik uit huis was en ze zei dat mij heel graag wou hebben.Linda heeft gelijk contact gehad met Cindy en alles ging goed en alles. Een week later ben ik verhuisd. Jeff en Cindy hebben een zoon 20 jaar Peter en hij woont op zichzelf met zijn vriendin. Ik heb eindelijk mijn oudere broer. Het was wel weer even een raar gevoel. Nieuw huis, nieuwe mensen en zonder kinderen. Die dag erna had ik toch wel heel erg heimwee en het gevoel weer wat doe ik hier. Vrijdag naar school geweest en zaterdag waren we wel druk bezig met dingen doen en begon het een beetje allemaal te wennen. In de middag had ik heel leuk besloten om toch de trouwerij te gaan van Becca haar zus. Ik was eigenlijk niet allowed om te gaan, maar ik kon het niet laten en heb een date geregeld. Dat ging allemaal makkelijk en een uur later werden we opgehaald om te gaan. Net optijd kwamen we aan voor de ceremonie en heb ik de avond van mijn leven gehad. Gedanst met iedereen voor 3 uur lang en met een leuke jongen ook. Ik was zijn prooi met zijn lasso. Ik was wel gevleid. Daarintegen zat mijn date alleen maar te smsen en saai te zijn. Gelukkig waren er andere mensen. Zondag naar de kerk gegaan. Mijn lieve papa hier is de pastoor. Ik hoef niet te gaan van ze maar het is wel leuk om Grandma Jan te zien en de kids. Ook was er een ontbijt bij de brandweer voor de daycare waar ik heen geweest ben. In de avond naar de film gegaan met Becca haar ouders. Een goede schoolweek gehad. Begin het ook steeds leuker te vinden in het gezin. Heb mijn plaats gevonden. Kan ontzettend lachen met ze en we praten ook echt ontzettend veel. Naar volleyball games geweest en Football games. We zijn door naar de 2de ronde en dan komen we steeds dichter bij state champions. Afgelopen weekend naar Georgie en Damiano gegaan. Georgie is van Australie en Damiano the Italian boy! Joann hun hostmoeder wou met mij praten over de situatie waar ik mij in bevindt. Ik mag namelijk niet meer zomaar alleen afspreken met Becca door omstandigheden. Ik kon er met mijn gedachten niet bij, maar we hebben een mooie oplossing gevonden. Gelukkig. Vrijdag avond gerelaxed, had een drukke vrije dag. Veel gedaan. Filmpje gekeken met Georgie en Damiano was naar zijn eerste NBA game geweest. Hij is helemaal gek van Basketball. Zaterdag ochtend moesten we vroeg op. Damiano had football practise and wij gingen naar Hobo days in Brookings. Was leuk om mee te maken. Verschillende scholen/colleges komen langs met hun band and float. Daarna met zijn allen bij Perkins gegeten waar ik de hele dag van vol zat. Damiano opgehaald, voer gehaald voor de paarden.Terug bij hun huis kreeg ik een hele lieve rit van 45 minuten op de fourwheeler samen met Damiano. Zij wonen echt in de middle of nowhere dus er waren mooie plekjes. Terug opgewarmd en klaar gemaakt voor de Rodeo. On the way to the rodeo hadden Damiano en ik ons leuke spelletje weer. Ik weet neit of hij het bedoelde zo maar elke keer moest ik op zijn hand slaan als hij zijn hand neerlegde. De eerste keer keek ik hem echt aan van ok en nu? Hij zei ja geef mijn een high five. (Niet door vertellen hoor, maar ik had liever zijn hand gepakt gewoon) SSST. Oh dat is ook leuk om te vertellen ik was gisteren met mensen eten in Applebees en ik zei ssst. En ze begonnen te lachen de amerikanen. Ze vonden het grappig dat ik er een t achter zei. Maar de duitsers zeiden dat zij het ook deden. Wat een maffe europeanen zijn jullie dan.
Oke terug naar de Rodeo. Becca en haar moeder kwam ik tegen. Uiteindelijk bleek dat we 1 rij achter ze zaten een kolom verder. Ik nog even met ze zitten praten. Todd, Rachel, Addy en Opa zouden ook nog komen. Verder zat ik naast Damiano en kwamen we Silas tegen. Ik gelijk SILAS KOM HIER ZITTEN. Gezellig met zijn 3en gepraat en gelachen. Ik heb veel filmpjes gemaakt van elk onderdeel. Het was toch wel speciaal. Ik was dat totaal niet gewend, in het begin vond ik het zelfs even zielig en kneep ik mijn ogen dicht. Nog even snel met de anderen gepraat en Vooral met Oma Lori. Op de terugweg hadden we een heftige discusie over of het zielig was voor de kalven dat hun nek half wordt omgedraaid. Uiteindleijk was het iedereen tegen Damiano. IN april gaan ze de discusiie over doen en kijken of hij van gedachten is veranderd en ze engels beter is. Nog even zitten napraten totdat iedereen een beetje in slaap viel. Zondag heb ik een spannende rit gehad samen met Georgie op de fourwheeler en helemaal vies geworden en ook nog omgevallen samen. Op zondag hebk ook paardgereden in 9 jaar weer. Had alleen een vervelend paard die door de deur wou en er niet om heen. Mijn been knalde tegen de deur op en heb een mooie blauwe plek nu! Thuis een beetje ziekjes geworden en geprobeerd een beetje vroeg te slapen. Na lange tijd weer naar youth geweest en applebees was weer even gezellig.
Dit weekend ga ik mijn eerste echte halloween hebben. Vrijdag avond horror movie night at Alexis en saturday trick and threating in Volga en daarna nog bij Vanessa chillen. Jeff en Cindy zijn naar California toe en de rest van het weekend ben ik in Volga bij Linda.
Talk to you later people. People who I love.
x
30 Oktober 2009 - 07:42
Michael:
Mooi verhaal Evyn
Gelukkig verveel je je niet en ben je toch nog goed (in een gezin) terecht gekomen. -
31 Oktober 2009 - 10:31
Romy:
Hey meissie!
Het is al weer een tijdje geleden dat ik je gesproken heb!! fijna dat je het zo naar je zin hebt in je nieuwe gezin! We msn'n snel weer:D!!!
Liefs, Room -
31 Oktober 2009 - 10:40
Luca:
Heeey meis!
Wat cool is dit zeg!
Ben blij dat het allemaal zo leuk is en je het naar je zin hebt. veel plezier met je eerste halloween!
Liefs xx luca -
01 November 2009 - 17:57
Annemieke:
Hoi Evyn,
Leuk verhaal weer maarre.. is er nou love in the air????
Dat je het naar je zin hebt is wel duidelijk en dat je soms heimwee hebt is volgens mij heel normaal hoor dus maak je daarover maar niet altijd te veel zorgen.
Doei