10 Dagen! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Evyn Steltman - WaarBenJij.nu 10 Dagen! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Evyn Steltman - WaarBenJij.nu

10 Dagen!

Door: Evyn

Blijf op de hoogte en volg Evyn

10 Augustus 2009 | Nederland, Amsterdam

Hi!

Vorige week dinsdag 4 augustus 2009 heb ik te horen gekregen waar ik heen ga in Amerika.
IK GA NAAR SOUTH DAKOTA!
Heb er echt onwijs veel zin in. Heb al contact met de familie gehad foto's gekregen helemaal leuk.

Donderdag 20 augustus ga ik weg en gaat mijn High school year beginnen.

Het is een gezin met 4 kinderen, 3 jongens en 1 meisje.
De 3 jongens zijn van de vader, hun moeder is 3 jaar geleden overleden bij een auto ongeluk.
Samen met Becca heeft Dave een dochtertje gekregen. Ze is nu 1 jaar en heet Addyson, Addy.
Chandler is 11 jaar, Alex is 9 en Evan zou ongeveer 5 jaar zijn.

Ze hebben er heel veel zin in, net als ik. De jongens vinden het leuk om een grotere zus te hebben straks.
Addy probeert haar eerste stapjes te zetten maar het lukt nog niet helemaal.

Verder zijn ze bezig met een grote verbouwing van het huis. De 2de verdieping is klaar het heeft 6 slaapkamers en 3 badkamers. De keuken en woonkamer zijn voorlopig nog even in de kelder maar de begane grond zal al bijna klaar zijn als ik kom.

Het enige wat ik nog kan zeggen dat ik echt er ontzettend veel zin in heb en dat ik jullie verder op de hoogte houd.

XXX Evyn

• 10 Augustus 2009 - 15:03

Michael:

Nou ja. Zo weet je nog nix en zo heb je er 3 broertjes en een zus bij.

Heeeeeel veel plezier

• 20 Augustus 2009 - 17:22

Bea:

Je bent zeker nog onderweg maar als je dit leest zit je in South Dakota. Heel veel plezier. Kus

• 21 Augustus 2009 - 19:44

Ingrid:

Hoi lieve Evyn,
    we hebben elkaar vanmorgen gesproken (06.00 uur). Je bent goed aangekomen en je hebt een super goede reis gehad. Veel lol onderweg met het meisje waarmee je samen naar Chicago vloog. Vandaag ga je naar school om wat lessen te regelen. Ik ben benieuwd hoe dat is gegaan. Grappig vind ik je status: nog 298 dagen te gaan. Geniet enorm van iedere dag en zoals je zelf al hebt aangegeven: een schooljaar gaat snel, het is voorbij voordat je het weet. Fijn weekend en een fantastisch mooi begin op Arlington High School!!!!! XXXXXXXXXXXXLove you!!!!
    René,Merel,Sem(slaapt vanavond in jouw bed, vond hij prettig),Stef en Ingrid.

• 22 Augustus 2009 - 08:26

Greet:

Hi Evyn,
    het is fijn te horen dat goed bent aangekomen.Nu gaat het beginnen.Zo te zien hebben ze wel plek voor je.Heel veel plezier en we kijken uit naar je verhalen!!
    Liefs van ons 5en.

• 22 Augustus 2009 - 08:47

Annemieke:

Beste Evyn,
    Omdat er nu dus 3 bekenden in de USA zitten, Suzanne, Laurie, en Julliëtte, ben ik ook ontzettend nieuwsgierig naar jouw belevenissen. Dus er staan nu boven in mijn internetbalk 4 waarbenje.nu's. Heel veel plezier daar, in South Dakota en geniet van de ervaring.

• 22 Augustus 2009 - 10:51

Annemieke:

Haaaiii!!! Hoorde van je moeder dat je goed bent aangekomen!!! :) Je bent gister ook op je school geweest?? Heb je nu al je vakkenpakket?? Ben benieuwd!! Krijg je dit weekend voorstelronde van je dorp en familie enzo?? Ga er onwijs van genieten!!!! Ben benieuwd naar je verhalen!!! Dikke kus!!!

• 22 Augustus 2009 - 12:00

Rob, Petra, En Kids:

Hi, Evyn.
    De eerste echte stap is nu gezet! Héél veel succes en plezier wensen we toe. We blijven je hier volgen!

• 22 Augustus 2009 - 12:27

Opa Dirk:

lieve evyn. fijn dat je veilig in arlington bent aangekomen.sterkte bij je studie en een goed en gezellig verblijf bij je nieuwe familie.

• 22 Augustus 2009 - 17:20

Bert:

Hallo Evyn,
    Leuk om te horen dat je een goede reis gehad hebt! Nu gaat het echt beginnen...! Heel veel plezier met dit geweldige avontuur. Mocht er wat zijn, dan kun je ons altijd even bellen. +1-484-380-2360.
    Bert, Marieke, Marijn, Fleur, Stijn en Berend.

• 23 Augustus 2009 - 07:51

Bea:

Hoi Evyn,

Fijn dat je goed bent aangekomen. Ook wij zijn heel benieuwd naar je eerste ervaringen. Geniet en hou ons op de hoogte. Dikke kus van ons, Gerrit, Bea, Sander, Nienke, Romy en Pieter xxx

• 23 Augustus 2009 - 20:28

Ingrid:

Hoi lieve Evyn,

vanmiddag ging mijn mobiel en ik herkende het nummer niet. Ik had niet verwacht dat jij aan de andere kant van de lijn zou zijn. Wat fijn om wat van jou te horen. Regelmatig kijken wij op de site, maar nog geen reactie van jou. Hoe zou dat toch komen? Nu snap ik het,.....je hebt het druk. Naar school om lessen te regelen, naar Brookings om schoolspullen te kopen, naar de IEC en dat was super gezellig!!! Naar de film met Dave en Becca, nog wat mensen bezoeken en zo vliegen de dagen voorbij. Je hebt nog niet veel tijd gehad voor jezelf. Van school krijg je een laptop morgen en dan ben je misschien in de gelegenheid om iets van je te laten horen. Het is daar koud en je bent blij met de trui die je van school hebt gekregen. Nou, als ik jou was zou ik dan maar niet te lang wachten om een winterjas te kopen!
    Wat leuk om te horen dat Alex de diabolo helemaal geweldig vindt. Hij kan er niet meer mee ophouden. Leuk hoor! Drop lusten de Amerikanen niet, maar de stroopwafels gelukkig wel. Hier is alles goed. Sem is vandaag 5 jaar geworden. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin gehad vandaag. Twan kwam ook vanmiddag. Aan het einde van de middag zei Sem: "Nou dat was een superlang verjaardagsfeestje!"
    Volgende week ga ik met Sem en Twan naar de film 'de Indiaan'. Merel wil ook mee. Sem wil geen kinderfeestje, maar hij vindt het wel leuk om met Twan samen naar de bioscoop te gaan.
    Ik ben benieuwd of ze dat kunnen volhouden, we zien wel. Nou Evyn, veel succes bij de start van jouw High School Year morgen. Leuk dat jullie allemaal naar dezelfde school gaan en ook nog worden gebracht en gehaald iedere dag. Geniet en we spreken elkaar!!!!!!XXXXXXXX René, Merel, Sem, Stef en Ingrid. Groetjes aan Dave, Becca, Chandler, Alex, Evan en Addy.

• 27 Augustus 2009 - 12:43

Daphne&Fabian:

Ik heb eens effe de verhalen door gelezen! Je hebt al veel beleefd, en zo te lezen ook erg naar je zin daar in het gezin.
    Zo af en toe tussen de bedrijven door zal ik hier kijken of je ons meer kunt vertellen.

Heel veel plezier!!
    Groeten van Attie Fabian en Daphne